Palvelut

Osaamme rakennuksien purkutyöt. Olemme osanneet sen jo vuodesta 1985. Kun tarvitset purkukohteeseesi ripeää ja tehokasta ammattilaista, niin me hoidamme! Alusta loppuun, turvallisuudesta tinkimättä.

-
Sisäpuoliset rakennuspurkutyöt

Sisäpuoliset rakennuspurkutyöt

Teemme toimisto ja kerrostalojen sisäpurkutyöt ammattitaidolla. Sisäpuruissa yleensä rakennukset sisäpinnat puretaan ns. betonipinnalle. Käytämme työssä kantavuuden huomioiden tehokkaita purkurobotteja sekä kuormaajia työn nopeuttamiseksi.

Timanttiporaukset -ja sahaukset

Timanttiporaukset -ja sahaukset

Teemme timanttiporaukset ja sahaukset kohteisiin kymmenien vuosien kokemuksella. Timanttiporauksissa käytämme uusinta kalustoa ja teemme mittarkkoja porauksia lattioihin, seiniin sekä kattoon. Timanttisahauksissa sahaamme ovi sekä ikkuina-aukot mittatarkasti.

Lue lisää
Kallion kiilaukset ja sisäpuoliset maarakennustyöt

Kallion kiilaukset ja sisäpuoliset maarakennustyöt

Teemme hissikuilujen pohjien kiilaukset sekä kanaalien sisälouhintoja ammattitaidolla Darda kalustolla.

Asbesti ja haitta-ainetyöt

Asbesti ja haitta-ainetyöt

Referensseihimme mahtuu useita erilaisia purkukohteita, kuten julkisen sektorin kohteita sekä teollisuus ja asuinkiinteistöjä. Olemme tehneet asbestipurkua muun muassa Suomen Pankissa ja toteutimme Inkoon voimalaitoksen mittavan asbestipurkutyön. Asbestipurku ja muut vaativat haitta-aineiden purkutyöt onnistuvat meiltä luotettavasti. Asbestin purkaminen on luvanvaraista työtä, joka tulee suorittaa erityisen huolellisesti ja tarkasti.

Lue lisää
Asbestikartoitukset

Asbestikartoitukset

Olemme tehneet vuosia erilaisia asbestikartoituksia pieniin ja isoihin kohteisiin. Asbestikartoituksen lähtökohtana toimii tieto asbestipitoisten rakennusaineiden käytöstä eri rakennusajankohtina. Tarkempi asbestin tunnistaminen tehdään materiaalinäytteen laboratorioanalyysin perusteella, mikä vaatii näytepalojen keräämistä kyseisistä materiaaleista. Mikäli materiaalin asbestipitoisuus voidaan varmuudella todeta materiaalin ulkonäön tai tuotenimen perusteella, voidaan tunnistus tehdä myös silmämääräisesti.

Lue lisää
Kokonaisten kiinteistöjen purkaminen

Kokonaisten kiinteistöjen purkaminen

Meiltä luonnistuu myös kokonaisten kiinteistöjen purkaminen. Kokonaispurussa käytämme apuna luotettavia alan toimijoita, jotka on todettu luotettaviksi sekä toimivan työturvallisuus lähtöisesti töissä.

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi on tehokas, yksinkertainen ja pölytön tapa poistaa rakennusjäte saneeraus- tai remonttikohteessa. Suurtehoimurointia voidaan hyödyntää erilaisten eristeiden imuroinnissa kuten puhallusvillan, sahanpurun, betonimurskan tai muiden pöllyävien purkujätteiden poistossa.

Lattioiden hionnat ja jysinnät

Lattioiden hionnat ja jysinnät

Teemme lattioiden hiontatöitä saneeraus sekä uudistyömailla. Myös lattioiden jyrsintätyöt onnistuvat meiltä. Käytämme hiontatöissä alan parasta kalustoa. Esimerkikisi HTC Duratiq RT6:sta.